Colegiul National Al. Odobescu Pitesti participa la proiectul Comenius “Turning points in teaching mats and science”

Colegiul National Al. Odobescu Pitesti va derula in perioada 2013-2015 acest proiect in care tarile participante sunt: Suedia, Islanda, Grecia, Anglia si Romania. Proiectul are ca scop, predarea matematicii cu ajutorul TIC-ului și a pedagogiei out-door, în scopul de a crește interesul elevilor.

Modalitatile de realizare ale obiectivelor propuse au la baza, schimbul de experiențe, materiale, lecții și vizite de studiu, colectarea de exemple de bune practici, testarea de noi metode etc. Toate materialele vor fi compilate într-o carte digitală, care va fi pusa la dispoziția școlilor din țările participante. Partenerul coordonator este școala suedeză din Sorgardsskolan.

Elevii cu nevoi speciale vor fi integrati în grupul de ansamblu, participand in aceeasi masura la proiect. Proiectul Comenius “TURNING POINTS IN TEACHING MATHS AND SIENCE” va fi implementat prin intermediul sprijinului financiar obtinut in cadrul Programului Sectorial Comenius al Programului de Invatare pe Tot Parcursul Vietii si este finantat de Comisia Europeana.