Învață de la Edenred cum să fii un Moș Crăciun inspirat

card_compliments.jpgSe apropie Sărbătorile de iarnă.

Simți deja că ți-a crescut tensiunea, numai la gândul banilor pe care va trebui să-i cheltui pe cadouri pentru angajați, pentru clienții importanți, pentru partenerii de afaceri. Te străduiești să găsești o idee pentru cadouri originale, care să ajungă la timp, să fie ușor de livrat și să nu fie primite cu o strâmbătură de nemulțumire, să aterizeze în teancul de “cadouri de dat mai departe” sau, mai rău, în coșul de gunoi?

Avem o veste bună pentru tine și compania ta: cu Ticket Cadou® – cel mai renumit și recunoscut brand de tichete de cadouri din România, angajații și partenerii tăi de afaceri își pot cumpăra ORICE CADOU își doresc, din peste 50.000 de magazine, în toată țara. Haine, cosmetice, bijuterii, jucării, cărți, servicii de înfrumusețare, ciocolată, cozonaci sau mâncare, în marile magazine, în magazine specializatesau în mici magazine de cartier sau de sat.

De ce tichete și nu bani? Pentru că oferindu-le angajaților Ticket Cadou®emis de Edenred în valoare de până la 150 de lei/beneficiar, vei economisi 35% față de varianta în care le-ai acorda bani – deoarece tichetele cadou sunt scutite de taxe și contribuții sociale salariale și patronale.

Tichetele cadou Ticket Cadou® pot fi personalizate cu mesajul tău special de Sărbători pentru angajați, clienți sau parteneri, pot fi grupate într-un carnet sau într-un plic elegant pentru fiecare destinatar, astfel încât cadoul tău de sărbători să fie nu doar eficient finaciar, ci și elegant și memorabil.

Și în plus, toată partea de comandă și administrare a tichetelor cadou îți ia doar câteva minute!

Îți place ideea de a economisi bani și de a oferi fiecăruia flexibilitatea de a-și alege cadoul dorit, dar ai vrea un plus de inventivitate, un suflu nou, modern?

Atunci cardurile cadou Compliments® sunt perfecte pentru tine și compania ta.

Păstrezi toate avantajele tichetelor cadou, prin scutirea de contribuții salariale și patronale, ba chiar vei avea și mai mult de câștigat: sumele oferite angajaților pe cardurile Compliments® sunt scutite în plus și de impozitul pe venitul salarial de 16%. Angajații, clienții și partenerii tăi de afaceri își vor putea alege ei înșiși exact ce cadou preferă, într-o rețea de peste 3000 de magazine, de la magazine de cadouri, parfumuri, haine și până la magazine alimentare.

Cardurile Compliments® funcţionează similar cu cardurile bancare, doar că nu permit retrageri de numerar. Neavând un cont bancar asociat, ele au în plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Vrei să fii și tu un Moș Crăciun inspirat? Află mai multe detalii despre Ticket Cadou și cardurile cadou Compliments.

Ești deja hotărât ca anul ăsta să alegi Ticket Cadou și Compliments? Comandă aici cadoul perfect de Crăciun.