Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a fost implicată într-o nouă ediţie a proiectului “Împreună în bucuria dăruirii”

univ_bc_bucuria.jpgÎn cursul lunii decembrie, Liga Studenţească, Departamentul de Consiliere Profesională, Radio UNSR Bacău, Asociaţia Creştină de Caritate şi Ajutor “Ovidenia Bacău 2005” şi Şcoala Gimnazială Agăş au organizat proiectul social “Împreună în bucuria dăruirii”, ediţia a VII-a.

Campania a reuşit să colecteze hăinuţe, jucării, dulciuri, alimente şi cărţi pentru 15 de copii defavorizaţi, elevi ai Şcolii Gimnaziale Luncani şi 5 burse pentru studenţi cu situaţii financiare dificile de la cele 5 facultăţi din Universitate. Tot în cadrul proiectului s-a desfăşurat şi campania intitulată “Zâmbete pentru copii”, organizată de studenţii de la Facultatea de Litere de care au beneficiat 60 de copii cu nevoi speciale de la Centrul de Servicii Sociale “Ghiocelul” din Bacău.

De asemenea, în data de 15 decembrie a avut loc un concert caritabil la Arena Mall, iar pe 17 decembrie o campanie de colectare de fonduri organizate de Liga Stdenţească. Proiectul s-a finalizat în data de 19 decembrie într-un cadru festiv, organizat de studenţii Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău care au pregătit momente artistice şi de corul Corala Cantores Animae din Târgu Ocna. În toată această perioadă studenţii de la Radio UNSR Bacău s-au implicat activ, iar în cadrul emisiunilor au fost citite scrisori adresate lui Moş Crăciun.