Colegiul Naţional ”Constantin Cantacuzino” din Târgovişte a fost reabilitat cu bani europeni

Colegiul Naţional ”Constantin Cantacuzino” din Târgovişte a fost reabilitat cu bani europeni, valoarea investiţiei începută acum doi ani fiind de 13,8 milioane de lei.
Miercuri a fost marcată finalizarea lucrărilor.

”Trăim astăzi o zi remarcabilă, o zi memorabilă, care, în mod sigur, va intra în istoria Colegiului – finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare şi echipare a infrastructurii şcolare, un proiect derulat de Primărie în cadrul Axei prioritare 3 privind dezvoltarea infrastructurii şcolare. (…) A ieşit o şcoală modernă, o şcoală cu adevărat europeană şi lucrul acesta îl confirmă în fiecare zi elevii şi părinţii”, a declarat Gabriel Istrate, directorul unităţii şcolare.

Au fost reabilitate spaţiile existente, iar şcoala are acum alte 20 de noi spaţii pentru clase, două laboratoare şi o bibliotecă, prin mansardarea actualelor corpuri şi construirea unuia nou. De asemenea, s-au refăcut reţelele de utilităţi, şcoala a fost reabilitată termic şi s-au realizat rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi. Din proiect a făcut parte şi dotarea cu echipamente didactice, IT şi mobilier a unităţii şcolare. AGERPRES