Cea mai bună carte de afaceri a anului 2013 a apărut la Publica: “Jeff Bezos și epoca Amazon”

amazon.jpgAmazon este compania care a schimbat și mai apoi a impus regulile comerțului online. Jeff Bezos este mintea din spatele acestei construcții și omul a cărui viziune a transformat un simplu site cu vânzare de cărți într-un gigant online care astăzi vinde produse în valoare de 61 de miliarde USD.

Aflați din ”Jeff Bezos și epoca Amazon” povestea din spatele unuia dintre cele mai mari succese antreprenoriale. Este povestea unui copil talentat care a ajuns un director executiv extraordinar de motivat şi de adaptabil şi despre felul în care el, familia şi colegii săi au pariat masiv pe o reţea revoluţionară numită internet şi pe viziunea grandioasă a unui singur magazin care vinde de toate.

Jeff Bezos și epoca Amazon este una dintre acele cărți care se citește cu pixul în mână și asta deoarece fiecare pagină aduce o nouă perspectivă asupra temelor pe care orice afacere, mai mică sau mai mare, le are de rezolvat pe parcursul dezvoltării lor. Recomandăm această lectură despre un business emblematic al erei internetului fiecărui antreprenor și oricărei afaceri care dorește să facă saltul într-o ligă superioară.

Cartea poate fi comandată direct pe site-ul editurii Publica, www.publica.ro, sau urmând acest link.

Ce spun alții despre carte

”Jeff Bezos și epoca Amazon este o lectură revelatoare pentru oricine își dorește să înțeleagă dinamica după care funcționează economia digitală.”

Steven Levy, autorul Hackers

”O lectură fascinantă și o excelentă cronică a ascensiunii Amazon. Cartea este un adevărat cadou pentru noua generație de antreprenori și oameni de afaceri.”

Bussines Insider

”Jeff Bezos este unul dintre cei mai vizionari și mai tenace inovatori ai vremurilor noastre și, asemenea lui Steve Jobs, transformă și inovează industrii întregi. Brad Stone captează între paginile acestei cărți întreaga pasiune și strălucire de care Jeff Bezos face dovadă.”

Walter Isaacson, autorul Steve Jobs – biografia autorizată

”Cea mai bună carte de afaceri a anului. Jeff Bezos și epoca Amazon ne oferă acces la una dintre cele mai de succes povești antreprenoriale ale ultimilor decenii.”

Michael Levine, The Huffington Post