Universitatea Transilvania din Braşov mai are 414 locuri bugetate neocupate pentru sesiunea din toamnă

univ_transilvania_bv.jpg Universitatea Transilvania din Braşov mai are încă 414 locuri bugetate neocupate, situaţie care nu s-a mai înregistrat până în prezent. Ultima etapă de înscrieri pentru locurile rămase libere la facultăţile instituţiei de învăţământ superior se derulează până în 10 septembrie.
Numărul locurilor bugetate licenţă zi rămase neocupate este de 414, iar alte 1.825 de locuri la licenţă zi sunt cu taxă. La master zi, numărul locurilor bugetate rămase neocupate este de 137, iar numărul celor cu taxă este de 1.530.

Cele mai multe locuri bugetate neocupate au rămas la Facultatea de Desingn de Produs şi Mediu – 120, urmată de Facultatea de Ingineria Materialelor – 87, Inginerie Tehnologică şi Management Industrial – 74, Ingineria Lemnului – 50, Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor – 40 de locuri, 27 de locuri la Inginerie Mecanică 27, la Facultatea de Construcţii – 12, trei la Facultatea de Litere – trei şi la Alimentaţie şi Turism – un loc.

“Este pentru prima dată când Universitatea Transilvania se confruntă cu o asemenea situaţie. Aşteptăm să se finalizeze perioada de înscrieri şi apoi în funcţie de locurile rămase se va discuta în Senatul Universităţii şi probabil se va face o redistribuire a locurilor bugetate. Deocamdată, mai sunt două zile de înscrieri”, a declarat vicerectorul cu relaţiile publice şi promovarea Universităţii Transilvania, prof. Liliana Rogozea. AGERPRES