Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a primit Premiul de Excelență pentru organizarea celor mai complexe evenimente proprii

univ_bc_diploma.jpgÎn cadrul Galei EduManager, ediţia a II-a, desfăşurată pe 30 septembrie la Bucureşti, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a primit Premiul de Excelență pentru organizarea celor mai complexe evenimente proprii. Universitatea a fost reprezentată la eveniment de Conf. univ. dr. Elena Nechita – Prorector cu programe de cercetare şi relaţii internaţionale.

În anul academic 2013-2014, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat o gamă largă de evenimente de diferite tipuri: conferinţe ştiinţifice şi de popularizare (25), decernări de titluri onorifice (3), proiecte sociale (21), întâlniri ale Asociaţiei Alumni (5), proiecte studenţeşti (20). Toate aceste evenimente se derulează în parteneriat cu autorităţile locale, mediul preuniversitar, mediul economic, asociaţii şi ONG-uri, cu sprijinul studenţilor şi mass-media.

În anul 2013, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău a primit în cadrul galei EduManager Premiul de Excelență pentru Schimburi şi proiecte internaţionale.