Texas Junior Chefs – Ateliere de gătit pentru copii, cu specific american!

ltexas_atelier_gatit.jpgLittle Texas Kids Village, singurul loc de joacă cu specific western din Iași organizează duminică, 30 noiembrie, ateliere de gătit pentru copii, cu preparate tradiționale de Ziua Recunoștinței. La atelierele de gătit, copiii vor avea posibilitatea să afle mai multe despre Thanksgiving, una dintre cele mai importante sărbători americane, vor găti un preparat de sărbătoare și vor invata cum sa aranjeze și să decoreze o masă festivă.

La atelierul “Candy Apples” pot participa copii cu vârsta între 3 și 5 ani. Cei mici se vor distra și își vor exersa îndemânarea pregătind mere glazurate și decoruri amuzante de Thanksgiving. Prețul unui atelier este 30 de lei și include, pe lânga participarea la atelier, materialele necesare pentru gătit, cele pentru decorat și o băutură răcoritoare. Copii pot participa la atelier duminică, 30 noiembrie, de la ora 12.00.

La atelierul “Pumpkin Muffins” pot participa copii cu vârsta peste 6 ani. Micii bucătari, pasionați de gătit vor învăța cum să prepare deliciosele brioșe cu dovleac și cum să așeze masa de sărbătoare pentru întreaga familie. Prețul unui atelier este 35 de lei și include, pe lânga participarea la atelier, materialele necesare pentru gătit, cele pentru decorat și o băutură răcoritoare. Copii pot participa la atelier duminică, 30 noiembrie, de la ora 15.00.

Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0734/738.724 sau prin email la kidsvillage@littletexas.ro.