Examinări pentru obținerea Certificatelor Europene Lingvistice la Centrul de Limbi Străine al Universității din București

universitatea_bucuresti.jpgCentrul de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti organizează în luna aprilie o nouă sesiune de examinări în vederea obţinerii Certificatelor Europene Lingvistice, tip E.C.L. Certificatele au valabilitate nelimitată, sunt recunoscute în spațiul european și sunt construite în conformitate cu Cadrul European de Referință pentru Predarea și Învățarea Limbilor Străine.

Certificatele E.C.L. se află pe lista Ministerului Educației Naționale, echivalând proba de verificare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de Bacalureat. Certificatele constituie documente utile la angajare, promovare sau burse de studiu. Persoanele interesate pot accesa pentru mai multe informații site-ul Centrului Naţional E.C.L., ecl.org.ro.

Persoanele din București se pot adresa direct Centrului de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti, cu sediul în str. Schitu Măgureanu, nr. 1, et. 2, tel. 021 312 54 54.

Data limită de înscriere este 12 martie 2015. Limbile testate sunt: engleza, germana, italiana, franceza, spaniola, româna, polona, rusa, sârba, croata, ceha, slovaca, ebraica. Datele testărilor sunt 10 aprilie (pentru nivelul A2, B1, C1) şi 11 aprilie (pentru nivelul B2).

Persoană de contact: Aldea Maria, tel: 021 312 54 54, între orele 8-13.