Special Week Burgers la Little Texas!

little_texas_burgers.jpgIntre 21 si 28 februarie, Little Texas va invita la Special Week Burgers! Iubitorii preparatelor autentic americane se pot delecta cu noile vedete western din meniul restaurantului, inspirate din atmosfera Vestului Salbatic!

Ispitele sunt pe masura: bugeri aromati si generosi, pregatiti pe indelete, din carne de vita, pui, porc sau peste, arome Tex-Mex suprinzatoare si chifle proaspete si pufoase. Pentru un gust desavarsit, intindem coarda cu o oferta croita pe imaginatia pofticiosilor: orice burger comandat in aceasta perioada este insotit de o portie crocanta de cartofi wedges, din partea casei!

Burgerii Little Texas reprezinta o imbinare apetisanta de carne aromata, legume proaspete si sosuri cu personalitate, pe gustul oricarui cowboy!

John Wayne Burger – savoarea clasica a carnii de vita preparata pe gratar, pusa in valoare de condimente americane, legume proaspete si sos chili Heinz.

Clint Eastwood Concept Burger – felie rumena de carne de vita maturata, asezonata cu hribi, parmezan, rucola si ulei de trufe.

Gene Hackman Cheeseburger – burger generos din carne de vita savuroasa, invelit in mozzarella, bacon crocant, amestec proaspat de rosii, ceapa rosie si sos chili.

Tommy Lee Jones Carnitas Burger – fasii indraznete de carne de porc marinata, asezonate cu legume proaspete, castraveti murati, sos BBQ si Coleslaw.

Kirk Douglas Chicken Burger – pui marinat pane, cu o combinatie fresh de salata verde, rosii si ceapa rosie, insotite de un delicios sos Ranch.

Grace Kelly Fish Burger – burger usor, din file de salau pane, cu pasta de avocado fin, ceapa verde si salata.

Gotta try them all, don’t ya?

Detalii, informatii si rezervari la 0232 272 545.

www.littletexas.ro