UVVG deține Certificat Internațional IQ Net

uvvg_certificat_iq net.png

Prof. univ. dr. Corneliu Maior, directorul de Departament pentru asigurarea calității, din cadrul Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, certificatul Certificatul Internațional IQ Net obținut de Universitate și Asociația ALUMNI-UVVG.

“Certificatul Internațional IQ Net certifică faptul că Universitatea de Vest Vasile Goldiș este cu adevărat o universitate europeană. În cursul lunii iulie, vom avea o vizită de monitorizare și ne dorim să avem în continuare acest certificat prin care Universitatea noastră are o imagine foarte bună în Europa și nu numai. În cadrul evaluărilor internaţionale a fost apreciat cu ‘foarte bine’ numărul de parteneri interni și externi ai Universității de Vest Vasile Goldiș, care este în continuă creștere”, a precizat prof. univ. dr. Corneliu Maior.

“ Asociația Absolvenţilor Universităţii de Vest Vasile Goldiș are și o publicație proprie, ALUMNI – UVVG, iar acțiunile dânşilor sunt din ce în ce mai consistente. Absolvenții de seamă ai Universităţii noastre sunt niște parteneri extrem de importanţi pentru noi”, a concluzionat prof. univ. dr. Corneliu Maior, directorul de Departament pentru asigurarea calității, din cadrul Universității de Vest “Vasile Goldiș”.