Elevii de 10 la Evaluare naţională şi Bacalaureat şi sportivii campioni, premiaţi de Consiliul Local Târgovişte

medalii.jpgElevii târgovişteni care au luat nota 10 la examenele de Evaluare naţională şi respectiv de Bacalaureat din 2015 au fost premiaţi de Consiliul Local Târgovişte, cu câte 1.000 de lei. În total, au fost premiaţi opt elevi, câte unul de la şcolile ”Vasile Cârlova”, ”Coresi”, ”I. A. Brătescu Voineşti”, ”Mihai Viteazu”, Liceul de Arte ”Bălaşa Doamna” şi trei de la Colegiul Naţional ”Constantin Carabella”.

”În numele Consiliului Local şi al Primăriei Târgovişte dorim să vă felicităm pentru performanţa extraordinară pe care aţi realizat-o, suntem mândri de voi şi mica recompensă pe care noi v-o acordăm are o valoare simbolică pentru că nu poate compensa efortul extraordinar pe care l-aţi depus şi munca pe care sunt convins că, ani de zile, aţi depus-o”, le-a spus primarul Târgoviştei, Cristian Stan, elevilor de nota 10.

Tot la şedinţa Consiliului Local au fost premiaţi, cu câte 2.000 de lei, doi sportivi târgovişteni: Marin George Mihai, campion european la juniori Wushu Kung-Fu şi Marin Ovidiu David, vicecampion european la juniori Wushu Kung-Fu. AGERPRES