Universităţi de top vor fi prezente la “World Education University Fair”

world education.jpgUniversităţi de prestigiu din Europa îşi vor prezenta oferta educaţională sâmbătă şi duminică la Bucureşti în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii a târgului “World Education University Fair”, cel mai mare târg de consultanţă educaţională.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la târg vor fi prezenţi reprezentanţi ai universităţilor din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveţia, Spania, Austria, Italia de la care cei interesaţi pot afla toate informaţiile necesare despre studiile universitare de licenţă, master sau MBA.

Printre universităţile participante la “World Education Fair” se numără City University London, care se află în top 5 din lume, conform Times Higher Education World University Rankings 2013/2014 şi în Top 10 universităţi din UK în ceea ce priveşte salariile absolvenţilor, Coventry University, care ocupă poziţia a doua în clasamentul Sunday Times University Guide 2012, King’s College London, una dintre universităţile aflate în Top 20 universităţi ale lumii, cunoscută şi pentru cei doisprezece absolvenţi laureaţi ai premiului Nobel (printre care Mario Vargas Llosa – premiul Nobel pentru literatură în 2010 sau Peter Higgs – premiul Nobel pentru fizică în anul 2013).

De asemenea, la târg va fi prezentă şi The Hague University of Applied Sciences, reprezentant de elită al instituţiilor de învăţământ cu orientare profesională, care are cadre didactice şi studenţi din peste 100 de ţări.

Cei care nu vor putea ajunge la ediţia din Bucureşti pot participa la târgurile World Education Fair, care vor avea loc în Timişoara, pe 28 septembrie, în Galaţi, pe 30 septembrie, sau în Constanţa, pe 1 octombrie. AGERPRES