Seminar Regional în domeniul Turism-Mediu-Cultură, organizat de Universitatea “Danubius”

danubius-sediu_mic.jpgUniversitatea “Danubius” din Galați, beneficiar al proiectului Sisteme de Calitate și Internaționalizare în Invățământul Superior din Filiera Turism-Mediu-Cultură, organizează joi, 1 octombrie, între orele 13-15, Seminarul Regional organizat în cadrul activității G3 -Diseminarea rezultatelor proiectului si a eventualelor bune practici.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea şi implementarea sistemului naţional al calificărilor din Învăţământul Superior, din filiera Turism-Mediu-Cultură, în vederea adaptării programelor de studii universitare la cerinţele de pe piaţa forţei de muncă, după modelul celorlalte instituţii europene de Învăţământ Superior din Spaţiul European al Învăţământului Superior.

La întâlnire vor fi prezenţi, alături de echipa beneficiarului care implementează proiectul – Universitatea “Danubius” din Galaţi şi reprezentanţii tuturor partenerilor implicaţi în proiect: Universitatea Dunărea de Jos Galaţi şi SC SidaGroup SRL din Italia. Seminarul va avea loc la Restaurantul Panoramic din Galați, strada Portului, etaj 2, începând cu ora 13. Cei interesaţi îşi pot confirma prezenţa la adresa de mail: carmen.teodorascu@univ-danubius.ro sau la numărul de telefon 0741.512307.