Scoala de Muzica Boem Club sarbatoreste 6 ani de succes

boem_club_premiere.jpgCea mai mare scoala privata de muzica din tara, Scoala de Muzica Boem Club, sarbatoreste implinirea a 6 ani de la infiintare printr-un spectacol concert de proportii care s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, 19 si 20 decembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, si la care au participat aproximativ 230 de cursanti de toate varstele, care au interpretat piese la pian, canto, chitara, vioara, saxofon, tobe si violoncel.

Povestea Boem Club a inceput in urma cu 6 ani ca fiind „Locul unde incepe muzica” pentru multi copii, tineri si adulti care iubesc muzica, si continua astazi sa inspire si sa atraga cat mai multe persoane in universul minunat al muzicii.

“Le multumim celor care au apreciat ideea Boem Club si ni s-au alaturat in aceasta initiativa pentru a o crea, a o dezvolta si a o aduce in fiecare zi mai aproape de sufletul dumneavoastra. Datorita tuturor celor care au participat la aceasta idee Boem Club este astazi locul unde incepe muzica. In fiecare zi, o echipa de 55 de persoane creeaza pentru dumneavoastra acest loc unde ne dorim sa va simtiti ca acasa”, spun Claudia si Lucian Atanasoae, Fondatori ai Scolii de Muzica Boem Club.

In cei 6 ani de activitate, Scoala de Muzica Boem Club a devenit un reper pe piata lectiilor de muzica prin calitatea activitatii sustinute si prin amploarea proiectelor desfasurate. „Copiii mei frecventeaza cursurile Boem Club din 2010 si de cand am inceput aceasta calatorie instrumentala sunt in permanenta impresionata de calitatea pe care o ofera in tot ceea ce fac. Profesionalism, pasiune, inspiratie, seriozitate, eleganta si stil – acestea sunt calitatile Boem Club care ne ofera mie si copiilor mei o experienta unica. Profesorii sunt foarte talentati, extrem de bine pregatiti si dedicati si, ca atare, progresele copiilor sunt vizibile atat in ceea ce priveste deprinderea, cat si in ceea priveste cultivarea simtului artistic si estetic. Serviciile sunt ireprosabile, atentia acordata clientilor te face sa te simti special intr-un loc cu totul special”, spune Adina Murariu, despre experienta copiilor sai la Boem Club.

Retrospectiva Boem Club in cifre:

– 3 sedii Boem Club in Bucuresti (Piata Dorobanti, Piata Alba-Iulia, Cotroceni-Razoare)

– peste 5000 de persoane care au participat in cei 6 ani la lectiile de muzica

– peste 350 de premii castigate la concursurile de muzica

– 34 de evenimente marca Boem Club (12 concerte, 2 Gale de Excelenta, 16 auditii, 3 editii ale Concursului Boem Club „Musica Mundi”, Tabara de Vara 2015, preselectiile pentru bursele Micii interpreti )

– echipa de circa 55 de persoane care creeaza in fiecare zi experienta Boem Club cu seriozitate si profesionalism pentru a va oferi lectii de muzica de calitate.