351 de elevi din toată ţara cu rezultate extraordinare au fost selectaţi pentru faza a doua a Proiectului Educaţional Cangurul Lingvist, Secţiunea Engleză

cangurul_engleza.jpgCangurul Lingvist, Secţiunea Engleză a avut loc în data de 27 februarie 2016 la nivel naţional. În urma testării, comisia de validare a rezultatelor a desemnat elevii calificaţi la faza a doua. Clasamentele de promovare la această fază s-au realizat pe clase, indiferent de nivelul ales. S-au calificat la această fază elevii cu cele mai bune punctaje.

Faza a doua are loc în data de 16 aprilie 2016, iar participarea este gratuită. Elevii vor avea în plus un test de listening format din 20 de întrebări.

Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor 3 centre de testare la nivel naţional: Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca. Repartiţia elevilor în centre este afişată pe site-ul www.cangurul.ro, pe pagina Cangurul Lingvist.

În funcţie de rezultatele obţinute la fiecare clasă se vor acorda excursii în Europa sau locuri în Tabăra Internaţională Cangurul de la Arefu, judeţul Argeş sau premii oferite de sponsori. Primii zece elevi clasaţi la Joey, Wallaby, Grey Kangaroo şi Red Kangaroo vor participa la examenul Cambridge (versiunea computer-based), în vederea obţinerii Certificatului Cambridge. Participarea la faza a treia este gratuită.

Programul de desfăşurare a fazei a doua şi regulamentul de testare se regăsesc pe site-ul www.cangurul.ro, în pagina proiectului, sau accesând linkul: http://goo.gl/QkK6e0

Lista cu elevii calificaţi la faza a doua este afişată pe site-ul www.cangurul.ro, pe prima pagină.

Confirmarea de participare se realizează până pe 10 aprilie 2016, telefonic sau prin e-mail.

Cangurul Lingvist îşi propune să atragă elevii în studiul limbilor moderne şi testează cunoştinţele de limbă şi civilizaţie, intuiţia, logica şi viteza de reacţie.

Parteneriatul Cangurul&Cambridge English aduce o lărgire a modului de testare a cunoştinţelor de limba engleză.

Pentru noi, educaţia contează. Susţinem dezvoltarea profesională a tinerilor şi îi încurajăm să participe la activităţi extraşcolare care să le dezvolte competenţele cheie.

Informaţii suplimentare se pot obţine telefonic la numerele 0212434035, 0212434036, la adresa de email inscrieri@cangurul.ro sau pe site-ul www.cangurul.ro.