Global Manager Business Cocktail la Baia Mare: 105 manageri din mediul de afaceri au participat la întâlnirea comunității din acest an

gm-baia-mare-2016.jpgPe 22 septembrie, la Hotel Mara din Baia Mare a avut loc o nouă întâlnire a comunității Global Manager. 105 participanți, manageri și antreprenori locali, au avut ocazia să facă schimb de informații și să stabilească contacte noi sau de a relua colaborări mai vechi.

Evenimentul a avut loc cu susținerea partenerilor FORD, VODAFONE, eMAG, Enel, Focality, Regina Maria, Cotnari, Rotary, Ecotic, DAS, cărora li s-a alăturat Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Următoarele întâlniri ale comunității Global Manager vor avea loc pe 27 septembrie la București, pe 13 octombrie la Sibiu și pe 20 octombrie la Tg. Mureș. Pe 7 decembrie, în cadrul Galei GlobalManager se vor premia companiile care dezvoltă proiecte inovatoare dedicate mediului public și privat din România.

Lansată în 2012, Global Manager România este o comunitate care reunește, la nivel naţional, peste 3.000 de antreprenori, executivi și specialiști reprezentând companii româneşti și internaţionale relevante. Membrii comunității Global Manager se întâlnesc periodic în orașele mari din țară pentru a se cunoaște, pentru a face schimb de informații și pentru a construi relații de business.

Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.