Argeş: 239 de candidaţi vor susţine proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli

Doar 239 de candidaţi din cei 244 înscrişi iniţial vor susţine proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ preuniversitar din Argeş, au anunţat marţi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ).

Cei 239 de candidaţi care au trecut de verificarea dosarelor de înscriere vor susţine examenul scris pe 12 octombrie, în centrele de examen de la Colegiul Tehnic Dimitrie Dima şi Liceul Tehnologic Dacia din Piteşti.

“Proba scrisă va dura 120 de minute, timp în care candidaţii vor rezolva un test grilă. Evaluarea se va realiza în aceeaşi zi, în prezenţa candidatului, în plenul comisiei de concurs”, se precizează într-un comunicat al ISJ Argeş. Conform aceleiaşi surse, între 17 octombrie şi 17 noiembrie se vor desfăşura probele de evaluare a CV-urilor şi interviurile.

Pentru cele 250 de posturi de director şi director adjunct vacante din judeţul Argeş s-au înscris iniţial 244 de candidaţi, unii dintre ei depunând cereri pentru două sau mai multe posturi. Chiar şi în aceste condiţii, pentru posturile de conducere de la 25 de unităţi de învăţământ nu s-a înregistrat nicio candidatură. AGERPRES