Caraş-Severin: doar 65% din candidaţii la funcţiile de directori de şcoală au promovat examenul

titularizare.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin a făcut publice listele cu rezultatele obţinute de cadrele didactice care au participat la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director sau director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, care arată că din totalul de 149 de candidaţi, doar 97 au reuşit să promoveze, ceea ce înseamnă circa 65%.

“Din 149 de candidaţi care s-au înscris, 120 au fost admişi la proba scrisă, pentru a participa la ultimele două probe, respectiv, evaluarea de CV-uri şi a ofertelor manageriale. Dintre cei 120 de candidaţi rămaşi în concurs, 97 au fost admişi, 20 au fost respinşi, iar trei s-au retras. La nivelul judeţului Caraş-Severin, concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director sau director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar s-a încheiat şi urmează perioada de contestaţii, care va avea loc în zilele de 23 şi 24 noiembrie”, a declarat prof. Adrian Doxan, inspector şcolar general al ISJ Caraş-Severin.
În total, în Caraş-Severin au fost scoase la concurs funcţiile de directori şi directori adjuncţi din 129 de instituţii de învăţământ, dar în aproape jumătate dintre acestea, adică în 59, posturile vor fi ocupate prin numire.

Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate pe data de 16 decembrie. AGERPRES