Creșterea nivelului plagiatului în învăţământul secundar şi superior

turnitin.jpgPlagiatul a fost întotdeauna o problemă pentru cei care sunt preocupaţi de încălcarea drepturilor de autor şi dreptul de proprietate asupra ideilor–şi anume autorii şi editorii. Şi da, plagiatul este, de asemenea, un motiv de îngrijorare pentru mediul academic. Totuși, abia recent plagiatul a devenit o problemă tot mai mare pentru cadrele didactice, cercetători şi publicul larg, deoarece noi cazuri de plagiat apar în fiecare zi. Indiferent că este vorba de plagiatul unei melodii, jurnal ştiinţific, discursul unui politician sau de studenții de la o universitate, frecvența plagiatului pare să fie în creștere.

Descărcați cartea albă “Integritatea academică într-o lume digitală: Nivelurile plagiatului pe plan mondial în învăţământul secundar şi superior” pentru a afla mai multe despre ce este plagiatul și cum poate afecta instituția dumneavoastră.

Pentru orice alte informații sau întrebări, vă rugăm să o contactați pe Katya Levchenko pe adresa de mail klevchenko@turnitin.com sau vizitați www.turnitin.com/ro.