Universitatea din București a dat startul la înscrieri pentru primul workshop din proiectul RePere în Comunicare

repere.jpgUniversitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work organizează în perioada 25-27 septembrie primul eveniment din cadrul campaniei de conștientizare cu privire la oportunitățile de pregătire practică din cadrul proiectului “RePere în Comunicare – stagii de pregătire profesională și orientare în carieră pentru studenții în științele comunicării” (POSDRU/189/2.1/G/155808). Evenimentul se va desfășura la Bran și vor participa 60 de studenți de la facultăți din București, specializarea științele comunicării. Obiectivul evenimentului este de a promova în rândul studenților importanța pe care o au oportunitățile de practică și cum le pot influența acestea traseul profesional.

Pe parcursul celor trei zile, Theodora Mirea, PR Manager în divizia Corporate din cadrul Golin PR și Mihaela Corbeanu, Digital Specialist în cadrul aceleiași agenții, vor susține prezentări despre domeniul în care activează și traseul lor profesional. Principalul obiectiv al sesiunii de prezentări este ca studenții să intre în contact cu profesioniști din diverse domenii ale comunicării pentru a conștientiza varietatea profesională care le este accesibilă și în același timp, pentru a identifica posibile debușee profesionale către care să se îndrepte.

În ultima zi a evenimentului se va desfășura un workshop susținut de Salomeea Florea, Career & Development Specialist. Aceasta va oferi sfaturi și recomandări pentru construirea unui CV bine structurat, dar și cum un student să se comporte la un interviu cu angajatorul sau cum să își construiască un parcurs profesional care să îi ducă spre cariera dorită.

Participarea se face pe bază de înscrieri, în perioada 11-18 septembrie 2015. Mai multe detalii despre eligibilitate, modalitatea de înscriere, dar și agenda evenimentului pot fi consultate aici – http://bit.ly/1QzhRqq.

Proiectul “RePere în Comunicare – stagii de pregătire profesională și orientare în carieră pentru studenții în științele comunicării” (POSDRU/189/2.1/G/155808) este derulat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.