SEMNAL EDITORIAL: “Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice”

psihopedagogie.jpgEditura Polirom a publicat volumul “Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice”, aparut in colectia “Stiintele educatiei. Structuri, continuturi, tehnici”, sub coordonarea lui Constantin Cucos. Cartea are 736 de pagini si poate fi achizitionata la pretul de 50 RON.
Actualizata in conformitate cu noua tematica pentru perfectionarea cadrelor didactice, editia a doua a Psihopedagogiei pentru examenele de definitivare si grade didactice contine douazeci si cinci de capitole ce trateaza subiecte precum calitatea in educatie, educatia in societatea moderna, perspectiva epistemologica asupra pedagogiei si curriculumului scolar, succesul si insuccesul scolar sau educatia pentru diversitatea culturala.

Fiecare capitol este conceput intr-o maniera interactiva si include teme si intrebari care evidentiaza aspectele esentiale ale problematicii abordate. Lucrarea este un suport indispensabil profesorilor atit in pregatirea pentru examenele de definitivare si grade didactice, cit si in pregatirea lectiilor, intocmirea unor materiale didactice sau a unor referate de specialitate.