DEKO Professional a prezentat avantajul folosirii pardoselilor epoxidice in cadrul Expozitiei Internationale Camex Bucuresti

andrioaie_tiberiu_.jpgIn perioada 2-5 octombrie, brandul DEKO Professional de la Policolor a fost partener oficial al Expozitiei Internationale de Pardoseli si Pereti Camex, care s-a desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti pe o suprafata de aproximativ 8000 mp.

Printre participantii la Expozitia Internationala Camex s-au numarat importante personalitati din diverse domenii ale constructiilor, proiectanti, arhitecti si reprezentanti ai asociatiilor profesionale.

La standul Policolor, vizitatorii expozitiei au participat la demonstratiile si prezentarile de produse sustinute de specialistii din cadrul echipelor DEKO Professional si IRIS. Tot la standul Policolor, vizitatorii au aflat care sunt pardoselile recomandate pentru spatiile unde curatenia este cel mai important factor. Astfel, printre produsele cu cel mai mare succes au fost pardoselile epoxidice marca DEKO Professional.

Acoperirile epoxidice sunt recomandate si in institutii sanitare, industria alimentara, spatii de depozitare si scoli, deoarece nu exista rosturi care sa faciliteze acumularea de murdarie si bacterii. Gama de produse epoxidice dezvoltate de Policolor sub brandul DEKO Professional acopera cele mai diverse necesitati referitoare la tipul suprafetei, rezistenta la trafic, duritate si aspect.

“Promovam folosirea pardoselilor epoxidice si vrem sa facem cunoscute utilizatorilor finali acest tip de produse, deoarece acestea au avantajul de a raspunde necesitatilor clientilor nostri intr-un mod nou, diferit si care vine in intampinarea ideii de ‘curat’ in genere. Ele sunt deosebit de utile prin faptul ca se intretin usor atat in mediile unde este absolut necesara existenta suprafetelor aseptice, dar si in celelalte medii, unde spatiile pot fi mai usor de intretinut si astfel, mai curate”, a spus Tiberiu Andrioaiei, Director Divizie DEKO Professional.