Sunteţi prezent în comunitatea Premium People? Peste 4.700 de persoane şi 3.000 de organizaţii sunt deja membri

premiump.jpgÎn fiecare zi, oriunde în lume, ne confruntăm cu un mediu dinamic, în continuă schimbare. De aceea, a comunica este o provocare permanentă şi a devenit o condiţie necesară succesului.

Portalul PremiumPeople.ro centralizează informaţii despre cei mai influenţi oameni şi cele mai puternice companii şi organizaţii, fie că acestea aparţin sectorului de stat, privat sau non-guvernamental. Acestea sunt prezentate în timp real pe prima pagină, în fiecare zi.

Prin rubricile Oameni, Companii, Organizaţii şi Evenimente, www.PremiumPeople.ro sistematizează şi arhivează informaţia. PremiumPeople.ro actualizează istoricul organizaţiei cu cele mai noi evoluţii, profilul liderului cu informaţii despre iniţiativele sale cele mai recente. Informaţiile sunt actualizate permanent.

Platforma de comunicare directă PremiumPeople, cu site-ul integrat www.PremiumPeople.ro, este un produs al Oameni şi Companii şi numără în acest moment peste 8.200 de membri, dintre care 3.000 de organizaţii şi 4.700 de persoane fizice. Scopul Comunităţii PremiumPeople este acela de a construi relaţii şi de a asigura o comunicare continuă între membri.

Dacă încă CV-ul dvs. şi prezentarea companiei ori instituţiei în care lucraţi nu sunt prezente pe www.PremiumPeople.ro, acţionaţi acum pentru a schimba acest lucru şi a intra în cea mai importantă comunitate a liderilor din România. Trimiteţi un email la office@premiumpeople.ro sau contactaţi echipa portalului la tel. / fax 0232.410013 şi veţi afla cum să procedaţi. Publicarea informaţiilor despre dvs. şi instituţia în care lucraţi este GRATUITĂ, ca şi actualizarea ulterioară a datelor, permanent.

Dacă doriţi să vă abonaţi GRATUIT la newsletterul săptămânal PremiumPeople, trimiteţi un mesaj cu subiectul MA ABONEZ la office@premiumpeople.ro sau completaţi de pe site formularul de înscriere.