Bosch continua campania dedicata soferitelor: “Alege accesoriile potrivite. Piesele Bosch pentru masina ta”

bosch_campanie_femei.jpgPe 15 octombrie, Bosch lanseaza ultima etapa din acest an a campaniei dedicate conducatoarelor auto “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta”.

Campania, demarata in luna martie a acestui an, s-a bucurat de un mare succes din partea conducatoarelor auto. Astfel, foarte multe femei si-au aratat interesul fata de campanie. Conducatoarele auto au putut beneficia de verificarea gratuita a masinii la Bosch Car Service sau de reduceri si cadouri la achizitionarea anumitor piese auto Bosch.

In ultima etapa a campaniei, in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie, conducatoarele auto sunt asteptate in reteaua Bosch Car Service pentru a beneficia de oferta speciala la gama de becuri Bosch Xenon Silver. In urma succesului inregistrat anul acesta, Bosch va continua campania “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta” si in anul 2010.

Bosch a remarcat faptul ca numarul conducatoarelor auto a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani, doamnele detinand un procent important din randul soferilor. Tocmai de aceea, Bosch a devenit prima companie din domeniul pieselor si echipamentelor auto care a lansat o campanie dedicata exclusiv conducatoarelor auto. Toate femeile stiu ca un accesoriu potrivit face diferenta intre o tinuta banala si una perfecta, insa putini soferi constientizeaza faptul ca acest lucru este valabil si in trafic.

Campania “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta” a pus un mare accent pe importanta „accesoriilor” auto in trafic. Stergatoarele au fost primele “accesorii” luate in focus in cadrul etapei de lansare a campaniei. Acestea au fost urmate in lunile iulie si august de acumulatorii auto Bosch.

In ultima etapa a campaniei din acest an, care se va desfasura intre 15 octombrie – 30 noiembrie, Bosch pune accent pe alte „accesorii” esentiale pentru siguranta in trafic: becurile auto si farurile Bosch, care ofera vizibilitate maxima in orice moment al zilei si pe orice vreme. Bosch stie ca femeile pun un mare accent pe siguranta in trafic, motiv pentru care, “accesoriile” alese luna aceasta au fost becurile Bosch Xenon Silver, special concepute pentru a spori siguranta auto. Becurile Xenon produc o lumina intensa, alba, foarte apropiata de lumina naturala, reducand substantial solicitarea ochilor conducatoarelor auto la deplasarea pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Mai mult, intensitatea crescuta a luminii becurilor Xenon Silver asigura vizibilitatea pe o distanta cu pana la 50% mai mare, in comparatie cu cea oferita de lampile cu halogen normale. De asemenea, autovehiculul poate fi remarcat mai rapid si mai bine de catre ceilalti participanti la trafic.

Deoarece Bosch stie ca pentru femei, stilul este foarte important, noile becuri au fost proiectate ca sa confere autovehiculului un aspect deosebit de elegant, in special daca sunt montate in suporturi de faruri din sticla transparenta, subliniind astfel designul autovehiculelor moderne.