SEMNAL EDITORIAL: “Elaborarea si managementul proiectelor in serviciile educationale. Ghid practic”

proiecte in servicii educ.jpgEditura Polirom a publicat volumul “Elaborarea si managementul proiectelor in serviciile educationale. Ghid practic”, scris de Alois Ghergut si Ciprian Ceobanu. Cartea a aparut in colectia “Collegium. Stiintele educatiei”, are 248 de pagini si poate fi achizitionata la pretul de 27 RON.

In contextul procesului de reorganizare si transformare a serviciilor educationale din Romania, elaborarea si managementul proiectelor la nivelul institutiilor scolare reprezinta una dintre prioritatile majore in dezvoltarea practicilor educationale.

Lucrarea ofera informatii actualizate, utile pentru activitatile din sfera managementului proiectelor educationale: caracteristicile generale si elaborarea unui proiect, criterii de selectie a propunerilor, instrumente pentru gestionarea eficienta a proiectelor. Prin tematica abordata, ghidul se adreseaza managerilor si specialistilor din domeniul educational, cadrelor didactice, precum si studentilor de la facultatile de stiintele educatiei.