Universitatea “Danubius” din Galați organizează Conferinţa Internaţională “Integrare Europeană – Realităţi şi Perspective”

univ danubius2.jpgUniversitatea “Danubius- din Galați, în colaborare cu Universitatea “Jean Monnet- din Saint-Etienne, organizează cea de a V-a ediţie a Conferinţei internaţionale “Integrarea Europeană – Realităţi şi Perspective”, în zilele de 14 şi 15 mai.

Ediţia din 2010 a Conferinţei internaţionale “Integrarea Europeană – Realităţi şi Perspective” urmăreşte dezbaterea integrării si perspectivele teoretice ale etapelor ce vor fi dezbătute. Participanții, profesori universitari şi cercetători, se întâlnesc anual în a doua jumătate a lunii mai, pentru a face schimb de informații şi a aborda, din punct de vedere conceptual, o integrare în UE fără efecte negative asupra cetăţenilor europeni.

Domeniile conferinţei sunt:

1. Științe juridice;

2. Performanța și riscuri în economia europeană;

3. Dimensiuni interdisciplinare ale științelor comunicării;

4. Mondializare și diversitate culturală;

5. Reformarea administrației publice.

Limba oficială de desfăşurare a lucrărilor conferinţei este engleza sau franceza.
Lucrările acceptate vor fi publicate în volumul conferinţei (cu ISSN), pe suport de hârtie şi format CD-ROM. Cele mai bune lucrări vor fi publicate într-o versiune extinsă în publicaţiile BDI: Acta Universitatis Danubius. Juridica, Acta Universitatis Danubius. OEconomica sau Euroeconomica.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi
http://www.conferences.univ-danubius.ro/index.php/EIRP/EIRP2010