Studenţii UVVG au oferit „Daruri de la Moş Crăciun”

uvvg_moscraciun.jpgConsiliul Consultativ al Studenţilor din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a demarat, în preajma sărbătorilor de iarnă, proiectul caritabil ,,Daruri de la Moş Crăciun”. Studenţii au reuşit să strângă numeroase donaţii constând în rechizite, îmbrăcăminte, dulciuri, alimente şi chiar brazi de Crăciun pe care le-au donat unor familii nevoiaşe din Arad.

Paul Bărbulescu, prefectul studenţilor din cadrul UVVG, a declarat: „Echipa de studenţii a cooperat foarte bine şi astfel am reuşit să oferim puţină bucurie în sufletul celor care sunt vitregiţi de soartă. Împreună am dus spre un final fericit acest proiect caritabil”.

Studenta Cristina Para, vicepreşedintele Consiliului Consultativ al Studenţilor din cadrul UVVG, a subliniat: „Ne-am bucurat foarte mult să vedem că şi în acest an am putut finaliza cu succes acest proiect caritabil, asta bineînţeles datorită seriozităţii cu care studenţii Universităţii noastre au realizat că pot da o mană de ajutor, implicându-se în strângerea de resurse, care la final au venit în ajutorul celor care aveau mai mare nevoie. Sunt convinsă că atât adulţilor cat şi copiilor le-am făcut o mare bucurie în prag de sărbători. Membrii Consiliului Consultativ Studenţesc din cadrul UVVG doreşte, în numele tuturor studenţilor, să le urăm tuturor profesorilor noştri belşug de sănătate şi La mulţi Ani!”.