Networking de înaltă calitate la PremiumPeople Business Cocktail

premiump_cocktail1.jpgSăptămâna trecută a avut loc la hotel JW Marriott lansarea portalului PremiumPeople www.premiumpeople.ro, un produs al agenţiei de comunicare Oameni şi Companii. Evenimentul a reprezentat un prilej de networking de înaltă calitate la care au fost participat peste 150 de persoane, reprezentând manageri din toate domeniile de activitate, lideri din administraţie, educaţie, sănătate şi politicieni.

PremiumPeople este o comunitate de lideri din România, al cărei scop este acela de construi relaţii şi de a asigura comunicarea continuă între membrii comunităţii. Platforma PremiumPeople numără peste 7.500 de de membri, din care 4.300 persoane fizice şi peste 3.200 de organizaţii şi instituţii. Membrii acestei comunităţi se întâlnesc periodic în cadrul unor evenimente PremiumPeople, care au loc atât în Bucureşti cât şi în ţară.

Comunitatea PremiumPeople este administrată de Oameni şi Companii, iar cei care doresc să devină membri pot solicita acest lucru trimiţând un cv pe email, la adresa premiumpeople@oamenisicompanii.ro.

Oameni şi Companii este o agenţie specializată în comunicare cu grupuri de audienţă premium, fondată în anul 2000. Oameni şi Companii are 21 de consultanţi şi birouri şi reprezentanţi în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Tg. Mureş. Oameni şi Companii comunică permanent cu peste 15.000 de manageri şi lideri de opinie din diferite domenii de activitate.