Aniversare jubiliară: Universitatea “Bogdan Vodă” din Cluj-Napoca la 20 de ani de existenţă

ubv_colaj.jpgUniversitatea “Bogdan Vodă” din Cluj-Napoca una dintre primele instituţii particulare de învăţământ superior din România, înfiinţată în anul 1992 şi acreditată prin Legea nr.132/17.05.2005, aniversează în acest an 20 de ani de la înfiinţarea sa. Aniversarea a 20 de ani de existenţă a universităţii reprezintă un jubileu academic, dar şi o provocare pentru viitor.

Ca o încununare a eforturilor depuse de-a lungul timpului pe plan ştiinţific, în perioada 26 – 28 aprilie 2012 Universitatea “Bogdan Vodă” organizează Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională “Performanţă educaţională şi dezvoltare durabilă în învăţământul superior privat”, la care si-au anunţat participarea personalităţi de seamă din domeniile Economie, Drept şi Sport din ţară şi din străinătate.

În cei 20 ani de existenţă, universitatea a fost preocupată de modernizarea procesului de instruire prin dezvoltarea unor planuri de învăţământ moderne compatibile cu cele ale universităţilor de prestigiu din ţară şi străinătate, stabile în structură şi dinamice în conţinut.

Managementul performanţei, a devenit pentru Universitatea “Bogdan Vodă” o adevărată raţiune de a exista. Oferta educaţională, un corp didactic de o înaltă ţinută academică, o bază materială puternică, relaţiile internaţionale ale Universitatii noastre, programele şi proiectele de cercetare, posibilitatea desfăşurării unei vieţi studenţeşti de neuitat, garanţia unei diplome care deschide porţile desfaşurării unei vieţi profesionale în specializarea absolvită, atât în ţară cât şi peste hotare, sunt doar câteva din argumentele care pot convinge pe oricine că alegerea Universităţii “Bogdan Vodă” din Cluj-Napoca reprezintă “o opţiune solidă şi viabilă”.