Şeful ISJ Alba şi unul dintre adjuncţii săi demisionează din funcţii

sandu_cornel.jpgŞeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, Cornel Sandu, şi unul dintre adjuncţii săi, Marcel Stan, ambii candidaţi din partea PDL la alegerile din 10 iunie, au transmis marţi ministrului de resort demisia din funcţiile pe care le ocupă începând cu 1 iunie, iar celălalt inspector general adjunct, Ioana Crâsnic, care va candida, de asemenea, la locale, va rămâne în funcţie, pentru că nu a identificat niciun motiv pentru a-şi da demisia.

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, inspectorul şcolar general Cornel Sandu a anunţat că a transmis în cursul zilei demisia sa din funcţie, de la 1 iunie, pentru că i se pare firesc să fie solidar cu Guvernul care l-a susţinut în această funcţie. Sandu, care s-a aflat la conducerea ISJ Alba de şapte ani, a apreciat că pleacă cu fruntea sus de la conducerea instituţiei, convingere reiterată şi de adjunctul său, Marcel Stan, aflat în funcţia respectivă de cinci ani. Ambii au dat asigurări că examenele care vor urma se vor desfăşura normal.

În ceea ce o priveşte pe Ioana Crâsnic, numită inspector general adjunct de două luni, detaşată în această funcţie, aceasta a declarat că nu demisionează pentru că, deocamdată, nu a identificat vreun motiv care să o determine să ia această decizie.

Consilier local de mai multe mandate, Cornel Sandu va candida la alegerile din 10 iunie pentru un loc în Consiliul Local Alba Iulia, iar cei doi inspectori generali adjuncţi candidează la Consiliul Judeţean Alba. AGERPRES