Relaxare și recuperare în stațiunile balneare cu Ticket Vacanța

ticket_vacanta1.jpgȘtiați că vă puteți cheltui tichetele Ticket Vacanța în stațiunile balneare din România?

Acestea reprezintă modalitatea perfectă de a vă bucura de o vacanță reconfortantă și de a vă asigura de o porție sigură de sănătate și vitalitate.

Beneficiarii tichetelor Ticket Vacanța își pot reface capacitatea de muncă și îmbunătăți productivitatea cu un concediu petrecut într-una din stațiunile balneare din România.

Bucurați-vă de relaxarea unui concediu reușit și de eliminarea efectelelor nocive ale vieții petrecute în mediul urban!

Principalii factori terapeutici din stațiunile balneare din România sunt apele minerale (alcaline, sulfatate, arsenicale, feruginoase, sulfuroase, carbogazoase, iodurate etc.), nămolurile terapeutice, lacurile cu apă sărată, gazele terapeutice naturale, salinele și apele termale.

Stațiunile balneare nu sunt destinate doar persoanelor vârstnice venite aici să își trateze diverse afecțiuni, ci se adresează tuturor categoriilor de vârstă, punând la dipoziție atât zone de tratament, cât și de relaxare, precum ștranduri și piscine cu apă termală.

Pentru a vă alege destinația care vi se potrivește accesați GHIDUL STAȚIUNILOR BALNEARE DIN ROMANIA pentru informații complete.

Ce este Ticket Vacanța

Ticket Vacanţa este tichetul de vacanţă emis de Edenred.

Ticket Vacanţa este cea mai eficientă soluţie pentru creşterea productivităţii şi motivarea salariaţilor. Tichetele de vacanţă sunt o alternativă pentru primele de vacanţă, fiind deductibile şi scutite de taxe şi impozite atât pentru angajator.

Începând cu 1 iulie 2013, valoarea maximă deductibilă pentru tichetele de vacanță acordate pentru fiecare salariat s-a mărit la 4.800 lei pe an.

Pentru informatii complete despre tichetele de vacanță, accesați www.edenred.ro.