Concurs cu premii de peste 2000 euro la Facultatea de Zootehnie a USAMV Iași

usamv_iasi.jpgFacultatea de Zootehnie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi va găzdui unul dintre cele mai importante concursuri din România, axate pe probleme de nutriţie şi alimentaţie a animalelor de fermă. “Concursul Naţional de Nutriţie Animală” este organizat de instituţia de învăţământ ieşeană, în colaborare cu Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, Societatea Română de Zootehnie şi firma “Biomin”-România, sponsor al acestei manifestări profesionale.

Competiţia va avea loc vineri, 14 martie, de la ora 10, în amfiteatrul „Prof. Dr. Emil-Honoriu Roşu” din cadrul Facultăţii de Zootehnie a USAMV şi are înscrişi 25 de competitori. Concret, este vorba despre studenţi de la facultăţile de profil din ţară, cercetători şi fermieri, toţi cu vârsta de până la 40 de ani.

Premiile oferite în cadrul concursului au o valoare totală de 2200 euro, celui clasat pe locul întâi revenindu-i suma de 1000 euro, locului doi suma de 600 euro, iar premiul trei are o valoare de 300 euro. Vor mai fi înmânate şi trei menţiuni a câte 100 euro. Premierea câştigătorilor este programată a avea loc vineri, 14 martie, începând cu ora 13.00.