Pasiune și etică în consultanța profesionistă pentru achiziția bijuteriilor cu diamante

arie_david.jpgColecţii în care arta bijuteriei este desăvârşită, precum şi diamante ce devin cele mai înţelepte investiţii îşi găsesc o nouă reşedinţă la A. David Gallery, concept ce se înclină esenţei rafinamentului inclusiv prin amplasarea ultracentrală, accesibilă şi totuşi discretă.

Un loc în care frumuseţea eternă a diamantelor este evidenţiată de eleganţa regăsită la nivelul spaţiului. Dincolo de rafinamentul pe plan vizual sunt oferite discreţia şi curtoazia consultanţilor mândri să-şi dedice cunoştinţele spre a ghida cele mai inspirate achiziţii.

Un concept în care entuziasmul pentru diamante este recompensat în zona VIP prin confidenţialitate, flexibilitate şi fantezia personalizării.

Un spaţiu în care abordarea cu răbdare şi înţelepciune a oricărei achiziţii este salutată. Din pasiune pentru valoare, esenţa nemuritoare a unui diamant nu ar trebui dezonorată de presiunea şi stresul unei atitudini intimidante şi lipsite de diplomaţie.

Aceasta reprezintă viziunea lui Arie David, singurul dintre membrii proeminenţi ai Bursei Internaţionale a Diamantelor din Tel Aviv ce-şi desfăşoară activitatea în România.

Dăruindu-se încă de la o vârsta fragedă diamantelor, Arie David şi-a canalizat pregătirea şi experienţa în cele mai influente centre ale industriei diamantelor, activând în oraşe precum Tel-Aviv, Antwerpen, New York, Los Angeles, Chicago, Hong Kong, Singapore şi în Africa, în Sierra Leone şi Coasta de Fildeş pentru a se întoarce în ţara natală şi a dedica pasionaţilor cele mai fericite alegeri de diamante atât pentru încântarea spiritului, cât şi pentru investiţii.

Colaborând cu artizani străluciți din Italia, Arie David a recunoscut că prin măiestria bijutierilor din atelierele Pallavidini și Shakaroff oferă o superbă reverenţă diamantelor.

A. David Gallery îşi concentrează misiunea atât pe comercializarea de bijuterii cu diamante, cât şi pe diamante de investiţie.

Arie David vă așteaptă la A. David Gallery din Str. Luterană nr. 3, în luna aprilie cu reduceri de 20% la toate bijuteriile cu diamante.

Pentru rezervări, sunați la 021.315.11.86

Turul virtual al galeriei este accesabil aici: http://vimeo.com/60243832

Adresă: Str. Luterană nr. 3, sector 1, București, România

Tel: + 40 021 315 1186

Email: office@adavidgallery.ro

www.adavidgallery.ro

www.adavid.ro

www.e-j.ro