Noua gamă Megane: un design exterior inspirat, un interior sub semnul noilor tehnologii

renault_megane_2014_1.jpgFamilia de modele Mégane se integrează coerent în gama Renault, atât din punct de vedere al designului, cât şi al echipamentelor disponibile.

Asemenea celorlalte modele ale mărcii, gama Mégane adoptă noua identitate de design a Renault. Astfel, versiunile berlină, coupé şi break beneficiază de bare de protecţie noi, de o grilă nouă și de o capotă redesenată, care integrează în mod natural sigla Renault supradimensionată, pe un fond negru strălucitor.

Plăcerea de a conduce şi siguranţa la bord sunt valori importante pentru Renault. Tocmai de aceea, noile tehnologii sunt integrateîn noua gamă Megane pentru a oferi un confort sporit șoferului și pasagerilor. Noua gamă Mégane inaugurează cutia de viteze automată EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj și 6 trepte, cuplată motorului pe benzină TCe 130.

Vino la Porți Deschise în perioada 9-12 aprilie 2014 și lasă-te condus de emoția descoperirii noului Renault Megane. Înscrie codul de participare pe care-l primești în showroom sau îl lgenerezi aici în aplicația pentru tragerea la sorți. Poți câștiga marele premiu Noul Renault Megane dar și unul din sutele de premii surpriză.

Detalii se găsesc în Regulamentul oficial al campaniei, disponibil gratuit în Rețeaua de Agenți Renault autorizată și pe www.renault.ro.

Oferta speciala de lansare poate fi accesată aici