Petrecerile corporate au un farmec aparte la Little Texas

Little Texas, singurul restaurant american din Iași cu un decor inspirat din viața aventuroasă a Vestului Sălbatic îți oferă ocazia de a sărbători alături de parteneri, colaboratori sau colegi realizările profesionale și succesele din viața firmei. Alege dintre trei concepte diferite.

O petrecere plină de culoare și dinamism, Mexican Mariachi și decoruri spectaculoase sunt pașaportul pentru a trece granița către însoritul Mexic. Viva la fiesta!

Pălării de cowboy, pistoale, country dance, cadrul unic al restaurantului Little Texas și detaliile alese cu grijă sunt cele care vor da farmecul petrecerii. Put on your dancing boots and let’s have fun!

O petrecere reușită începe cu un decor atent ales, meniu cu preparate savuroase și distracție pe măsură. Moș Crăciun, elfi și Crăciunițele vor aduce bucuria sărbătorilor și emoția Crăciunului. Santa’s coming to Little Texas!

Fiecare concept de petrecere este însoțit de detalii în temă, care completează momentele memorabile: decoruri de Crăciun, aranjamente pentru mesele invitaților, accesorii amuzante, muzică live și surprize inedite.

Un alt element important ce asigură reușita unei petreceri este meniu. Fie că este vorba despre savuroasele preparate Tex-Mex pregătite după rețete originale sau despre preparate fine și sofisticate din meniul internațional, toate sunt pregătite cu pasiune pentru arta culinară și din ingrediente alese cu grijă.

Echipa Little Texas vă stă la dispoziție cu idei, sfaturi și consiliere, pentru a vă asigura o experiență unică în organizarea oricărui eveniment.

Oferta detaliată și mai multe informații la numărul de telefon 0232/272.545.