Comunitatea de business Global Manager Bacău s-a întâlnit în cadrul primului cocktail anual

golbal_manager_bacau_2016.jpg90 de antreprenori şi top executivi băcăuani, nemţeni şi vrânceni din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 24 mai la Hotel Dumbrava din Bacău, în cadrul primei ediţii locale a Global Manager Business Cocktail.

Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Automobile Bavaria, a expus câteva dintre cele mai apreciate modele BMW disponibile în acest moment pe piaţa locală.

O prezenţă demnă de remarcat a fost cea a echipei de consilieri Vodafone, condusă de Aurel Niculescu (Regional Director), care a acordat consultaţă profesionistă în privinţa noilor produse şi servicii oferite de companie. Echipa WebMagnat a oferit tuturor participanţilor la eveniment un audit în urma căruia aceştia îşi vor afla statusul prezenţei online a companiei.

Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarea întâlnire Global Manager Business Cocktail are loc marţi, 31 mai, la Timişoara, fiind urmată până în luna iunie de întâlnirile de la Cluj, Constanţa, Baia Mare, Sibiu şi Tg. Mureş.

Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012, Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.

La Galaţi, întâlnirea din acest an a comunităţii a beneficiat de susţinerea partenerilor Vodafone România (partener principal), Automobile Bavaria, Emag, Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, Farmexpert, Brikston, Focality, DAS, GECAD NET, Electroprecizia, WebMagnat, Admiral Markets, CREDITINFO, Cotnari, Il Passo şi Rotary.