400 de membri ai comunității Global Manager Business, reuniți la București

globalmanager_sept2016.jpgCea de-a noua ediție a cocktail-ului Global Manager Business a reunit pe 27 septembrie în București 400 de membri ai comunității, manageri și executivi din companii românești și multinaționale. La acest eveniment de tradiție au participat și membri ai comunității Raiffeisen Business, reprezentând companii din București și Ilfov.

Comunitatea Global Manager numără la nivel național peste 3000 de companii, ai căror reprezentanți se întâlnesc periodic la nivel regional, în orașele mari din țară: București, Iași, Bacău, Galați, Constanța, Brașov, Tg. Mureș, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare.Membrii comunității se pot promova prin intermediul portalului Globalmanager.ro.

Întâlnirea de la București a fost posibilă cu suportul acordat de partenerii Ford România, Vodafone, Raiffeisen Bank, HP Inc, XTB, Enel, Castrol, Unicredit Leasing, Art Georgies, Regina Maria, Farmexpert, Galeria Alexandra’s, Webmagnat, Maravela și Asociații, CreditInfo, DAS, Focality, Cotnari, Lions, Uber.

Următoarele întâlniri ale comunității Global Manager vor avea loc la Sibiu, pe 13 octombrie, și Târgu Mureș, pe 20 octombrie.