IŞJ Vâlcea organizează concurs pentru ocuparea a 125 posturi de directori

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea va organiza concursuri pentru ocuparea a 125 de posturi de conducere a unor unităţi de învăţământ, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al instituţiei, prof. Isabella Ioniţă.

“Este vorba de 125 de şcoli din judeţ, 24 sunt unităţi şcolare din Râmnicu Vâlcea – ne referim aici la majoritatea liceelor dar şi la Palatul Copiilor. În acest examen intră şi funcţiile de conducere ale unităţilor şcolare din Drăgăşani, din oraşele Berbeşti, Bălceşti şi Olăneşti. Dosarele candidaţilor se vor depune electronic în perioada 13 septembrie – 2 octombrie, conform Procedurii de înscriere electronică a candidaţilor pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, care va fi disponibilă pe site-ul IŞJ Vâcea”, a precizat prof. Ioniţă.
Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie, iar probele de interviu şi evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfăşura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie în locaţiile stabilite de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fişele posturilor pentru director şi director-adjunct, lista funcţiilor vacante şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează la sediul şi pe site-ul inspectoratului şcolar.

În judeţul Vâlcea, funcţionează în prezent 475 de unităţi şcolare unde studiază aproximativ 54.000 de mii de elevi. AGERPRES