Arad: peste 130 de cadre didactice şi-au depus dosarele pentru posturile de directori şi directori adjuncţi

mladin_claudius.jpgPeste 130 de cadre didactice şi-au depus online dosarele pentru a participa la concursul de ocupare a celor 188 de posturi de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor şcolare din judeţ, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, inspectorul şcolar general al ISJ Arad, Claudius Mladin.

Potrivit sursei citate, în total au fost scoase la concurs 188 de posturi şi au fost depuse 133 de dosare, 14 dintre acestea fiind însă respinse pe motiv că erau incomplete.

“Având în vedere faptul că la concurs au fost scoase 188 de posturi, iar din cele 133 de dosare depuse au fost respinse 14 pentru că erau incomplete, rezultă că au rămas în competiţie 119 cadre didactice. Aşadar, rezultă un minus de 69 de candidaţi, ISJ Arad urmând să găsească, după încheierea concursului, cel puţin alte 69 de cadre didactice pentru a fi numite pe aceste funcţii”, a spus spus Claudius Mladin.

El a mai adăugat că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei, pentru 11 dintre cei 14 candidaţi ale căror dosare au fost respinse deoarece le lipseau unele documente, s-a solicitat o derogare pentru ca aceştia să se poată prezenta în examen, răspunsul fiind aşteptat în cursul zilei de luni. AGERPRES