Satu Mare: grad de promovare de peste 80% la examenul pentru funcţiile de director de şcoală

Peste 80% din candidaţii la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din judeţul Satu Mare au promovat proba scrisă, fiind o singură notă maximă, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean.

“Au fost prezenţi 161 de candidaţi din cei 162 care au îndeplinit condiţiile de participare la probele din cadrul concursului, pentru 178 de opţiuni. Nu au fost înregistrate cereri de retragere şi nu au fost semnalate incidente. Au promovat proba scrisă 135 de candidaţi. Pentru 3 candidaţi evaluarea nu s-a finalizat datorită faptului că nu au fost prezenţi toţi membrii din comisia de concurs. Procedura de organizare şi desfăşurare a probei scrise permite finalizarea ulterioară a evaluării, dar nu mai târziu decât data desfăşurării următoarei probe”, conform sursei citate.

Dintre toţi candidaţii, Diana Duţescu, înscrisă în concurs pentru ocuparea funcţiei de director la Şcoala Gimnazială Pişcolt şi la Şcoala Gimnazială Andrid, a obţinut punctajul maxim. AGERPRE/(AS – autor: Gheorghe Pietrar; editor: Nona Jalbă)