Trendurile în protecția datelor și siguranța tranzacțiilor de business: temele dezbaterii organizate de Focality pe 27 octombrie, la Iași

focality.jpgContinuă înscrierile la seminarul dedicat trendurilor în protecția datelor de la Iași, de joi 27 octombrie 2016.

”Cât de sigure sunt datele companiei tale?” Aceasta este întrebarea la care Focality, împreună cu partenerii săi Check Point, VM Ware, VEEAM și LANDesk vă invită să identificați răspunsul, în cadrul unei întâlniri organizate joi, 27 octombrie, la Hotel Internațional din Iași, Sala Belvedere, începând cu ora 9.00.

Obiectivul evenimentului este de a informa clienții despre stadiul curent al tehnologiilor în securitatea IT&C, în condițiile în care toate organizațiile sunt tot mai dependente de tehnologia IT&C.

Protecția unei organizații din punctul de vedere al securității IT&C în anul 2016 a devenit o problemă complexă. Datele unei companii sunt amenințate din exterior, de aplicații sau entități care urmăresc obținerea de date confidențiale, dar și din interior, din erori ale personalului provocate de necunoașterea amenințărilor reale la care sunt supuse organizațiile lor.

În acest context complex, Focality propune soluții simple de implementat, dar foarte eficiente din punct de vedere al securității IT&C, respectiv:

– Soluții de Securitate în zona de acces la Internet al organizațiilor: prezentate de CheckPoint

– Soluții de business continuity:

VMware va prezenta soluții de virtualizarea a echipamentelor, strategie care micșorează dependența unei organizații de echipamentele fizice;

Veeam va vorbi despre soluțiile de replicare și back-up a datelor în mediul virtualizat, ceea ce permite continuarea activității independent de soluția de stocare fizică;

– LANDesk va prezenta aplicații de gestiune a echipamentelor IT din punct de vedere al resurselor hardware și software pentru a permite utilizarea în siguranță a aplicațiilor oricărei organizații.

Înscrierea la eveniment este GRATUITA și se realizează prin transmiterea unui mesaj către
marketing@focality.ro sau la telefon 0726 / 11 16 69.