Concurs de informatică pentru liceeni, cu premii în bani, organizat de Universitatea “1 Decembrie 1918”

univ_1dec1918_alba.jpgUniversitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia organizează, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, un concurs de informatică cu premii în bani, totalizând 10.000 de lei, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din judeţul Alba, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată. Intitulat in4it-UAB, concursul lansat de Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti se va desfăşura în primăvara anului viitor, respectiv în 4 martie 2017. Înscrierea a fost deschisă din 1 noiembrie 2016, iar termenul final este 15 februarie 2017.

În cadrul concursului se vor oferi premii în bani totalizând 10.000 lei. De asemenea, premianţilor li se oferă anumite facilităţi la Concursul de Admitere 2017 în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti a Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le în lunile următoare cursuri de pregătire în domeniul Informaticii. Cursanţii nu sunt condiţionaţi de participarea la concursul judeţean in4it-UAB. Astfel, echipa de organizare propune un format inedit prin care toţi liceenii pasionaţi de informatică sunt sprijiniţi şi încurajaţi să participe la concurs, la admiterea la facultate sau să opteze pentru o carieră în domeniul IT, menţionează sursa citaă. AGERPRES