Concurs interjudetean de matematica si informatica la Urziceni

lab-informatica.jpgLiceul Teoretic “Grigore Moisil” din Urziceni organizeaza, in perioada 30 ianuarie – 1 februarie, a V-a editie a concursului interjudetean de matematica si informatica “Grigore Moisil”, pentru clasele VII-XII.

La concurs vor participa cate opt elevi, doi din clasele V-VIII si sase din clasele IX-XII, din judetele: Prahova, Arges, Braila, Calarasi, Dolj, Vrancea, Tulcea, Constanta, Galati, Timisoara, Giurgiu, Buzau, Dambovita, Suceava si Ialomita.

De asemenea, profesorii pot participa la sesiunea de referate si comunicari “Grigore Moisil”, pe teme de stiinta popularizata, matematica, informatica, precum si privitoare la viata si opera lui Grigore Moisil. Concursul se va incheia pe 1 februarie, cu un spectacol artistic si festivitatea de premiere.

Printre invitati, membri ai comitetului de organizare a concursului si ai juriului, se vor afla: prof. univ. dr. Ioana Moisil – Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, conf. univ. dr. Mortici Cristinel – Universitatea “Valahia” din Targoviste si prof. Trifu Mircea, secretar al Societatii de Stiinte Matematice din Romania.