Licitatie pentru construirea noului sediu al Facultatii de Muzica din Oradea

univ_oradea_.jpgUniversitatea din Oradea (UO) va demara in aceasta toamna lucrarile de construire a noului sediu al Facultatii de Muzica, pentru care a anuntat licitatia deschisa pe Site-ul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Potrivit biroului de comunicare al Universitatii, procedura de achizitie publica a fost postata atat pe ‘Jurnalul European’, publicatie online in care pot fi consultate toate ofertele de achizitii publice din Uniunea Europeana, cat si pe pagina web a UO la butonul Achizitii Publice.

Toate informatiile suplimentare solicitate de potentialii ofertanti sunt afisate pe SEAP. Cladirea proiectata pe trei nivele va fi situata in Campusul I, in apropierea noii biblioteci si in vecinatatea cartierului Impact, si va ocupa o suprafata de 4.955 mp – arie desfasurata (totalul suprafetelor celor trei nivele) – si 1.552 mp arie construita. Valoarea constructiei se ridica la 18.807.000 lei fara TVA, iar sumele necesare ridicarii imobilului vor fi alocate de la bugetul de stat pentru ‘obiective investitii’ prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. La licitatie se poate prezenta orice operator economic din Uniunea Europeana, care indeplineste conditiile trasate in conformitate cu reglementarile legale privind achizitiile publice.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, avand ca factor de evaluare pretul ofertei cu o pondere de 70% si programul de asigurare a calitatii adaptat la lucrare, cu o pondere de 30%. Termenul limita de depunere a ofertelor este 10 septembrie 2009, ora 15.00. Dosarele de participare se vor depune la Registratura Universitatii din Oradea. Deschiderea ofertelor va avea loc in 11 septembrie 2009 de la ora 11,00, in Sala de Consiliu, Pavilionul A, parter.