Poveste de Crăciun la Universitatea “Danubius” din Galaţi

afis-de-craciun.jpgConducerea Universităţii „Danubius”, Centrul de Studii Internaţionale şi Programe Europene, Alumni Danubius, Liga Studenţilor „Danubius” şi Biroul de Relaţii Publice, au pregătit pentru gălăţeni un spectacol care îi va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Cortina va fi ridicată şi lăsată de studenţii Universităţii „Danubius”, care au pregătit momente artistice deosebite, de muzică şi dans, şi, bineînţeles, colinde care nu puteau lipsi din contextul unui asemenea spectacol.

Atmosfera de basm va fi întregită de nume cunoscute de iubitorii de muzică, fiind invitaţi speciali la acest eveniment, Minodora Dediş – câştigătoarea premiului I la secțiunea interpretare la Festivalul de la Mamaia 2008, Mandola Munteanu – Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi, aşa cum a fost numită marea speranţă a cântecului românesc, Maria Cristina Crăciun, fetiţa de 10 ani care a câştigat numeroase premii în ţară dar şi în străinătate.


Culoare acestor momente vor da şi copiii Clubului de Dans Fantezia care vor dansa pe ritmuri latino standard, precum şi juniorii Meikyo pregătiţi cu o veritabilă reprezentaţie judo. Spectacolul “Povestea de Crăciun” va avea loc în Aula Magna a Universităţii “Danubius”, joi, 16 decembrie, de la ora 11.00.