Kangoo Z.E., primul vehicul utilitar 100% electric, 100% practic, 100% Renault

kangoo_ze_1.jpgPretul carburantilor creste in permanenta? Este timpul sa treceti pe electric! Kangoo Z.E.* este prima utilitara 100% electrica cu un pret accesibil. Oferind dotari si servicii echivalente cu cele ale Kangoo Express cu motor termic, Kangoo Z.E.* se dovedeste mai economic pe termen lung datorita costurilor cu energia, costurilor de utilizare, dar si de intretinere net inferioare!

Pentru a raspunde complet asteptarilor intreprinzatorilor, Renault a pregatit abonamente care includ inchirierea bateriei. Astfel veti beneficia de inovatii tehnologice de varf si de servicii adaptate la cel mai bun pret, inclusive asistenta 24 ore din 24, 7 ziledin 7 in caz de pana (inclusiv pana de energie), garantie 5 ani/100.000 km pentru motor, prelungire de garantie…

100% electric

2 MODALITATI DE INCARCARE – MAI MULTA USURINTA!

Placerea resimtita la bordul Kangoo Z.E.* este diferita, noua, surprinzatoare! Este cea data de o motorizare 100% electrica, care permite accelerari extrem de ferme. Se datoreaza si simplitatii. Cea data de transmisia automata, fara schimbare a vitezelor,astfel ca Kangoo Z.E.* se conduce cu usurinta, lejeritate, fara sincope, intotdeauna extrem de confortabil.

Si pentru ca totul a fost gandit pentru ca vehiculul electric sa devina sinonim cu calmul, aveti la dispozitie mai multe modalitati de incarcare: Wall Box (borna de incarcare casnica) pentru incarcarea bateriei la domiciliu.

100% practic

KANGOO Z.E., 650 KG SARCINA UTILA SI PANA LA 4.6 M3 VOLUM DEINCARCARE

Fabricat in Franta, pe aceeasi linie de productie ca si Kangoo Express, Kangoo Z.E.* este un partener adaptat nevoilor intreprinzatorilor – fiabil, practic si functional deopotriva!

Complet modulabil, dispune de un spatiu de incarcare de 2.4 pana la 4.6 m.c. si poate sustine o sarcina utila de 650 kg. Disponibil in 2 variante de lungime si 3 versiuni (2 locuri, 2 locuri Maxi si 5 locuri Maxi), Kangoo Z.E.* este dovada faptului ca exista o solutie electrica pentru fiecare intreprinzator.

*zero emisii la utilizare, cu exceptia pieselor de uzura