Peste 4.500 de profesori s-au înscris pentru concursul de directori de unităţi de învăţământ

profesori_invatand.jpgPeste 4.500 de profesori s-au înscris prin platforma MONMedu până în prezent pentru a participa la concursul pentru funcţiile de directori de unităţi de învăţământ preuniversitar, potrivit paginii de Facebook a MENCS. “Facem precizarea că orice demers comercial legat de concursul pentru directori şi directori adjuncţi este independent de acţiunile Ministerului Educaţiei. În metodologia aferentă concursului, am pus la dispoziţia candidaţilor bibliografia necesară. Mai mult, am publicat şi variante de itemi care să vină în ajutorul candidaţilor”, precizează MENCS.

Înscrierile se vor face până pe 2 octombrie, prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc în data de 12 octombrie iar interviul şi evaluarea CV-ului se vor desfăşura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Rezultatele vor fi afişate pe 18 noiembrie, iar contestaţiile se vor putea depune în perioada 21 – 23 noiembrie. Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie.

Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie. AGERPRES