Peste 12.000 de studenţi au participat la festivalul “Studenţiada”

Peste 12.000 de studenţi din 18 centre universitare au participat până duminică la evenimentele şi activităţile din cadrul festivalului “Studenţiada”, a declarat prim-vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR), Daniela Lungu. Potrivit acesteia, numai în Bucureşti au luat parte la festival aproximativ 6.000 de studenţi.

Studenţi din 18 centre universitare participă, în perioada 1 – 8 noiembrie, la activităţi culturale, educaţionale, sportive, de divertisment, cu ocazia celei de-a X-a ediţii a festivalului “Studenţiada”, organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România.

În cadrul festivalului au avut loc campionate sportive (fotbal, baschet, tenis de picior, şah, biliard, ping-pong), concursuri de cultură generală, traininguri (leadership, public speaking), concerte, proiecţii de filme, concursuri de teatru, workshopuri.

De asemenea, sâmbătă şi duminică, între orele 12,00 – 22,00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, au fost programate o serie de evenimente: piese de teatru, stand-up, proiecţie film, muzică folk şi un mega-concert Pasărea Rock, FreeStay şi Cristian Secioreanu. AGERPRES